Vloerverwarming installatie in Heerhugowaard

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor vloerverwarming. Bij vloerverwarming aansluiten kunt u kiezen uit twee opties, namelijk vloerverwarming als hoofdverwarming en vloerverwarming als bijverwarming. Vloerverwarming geeft natuurlijk lekkere warme voeten, maar het kan ook de hele woning verwarmen. Op die manier zijn geen andere warmtebronnen nodig. Warmte vanuit de vloer is daardoor energiebesparend.

Naast het installeren van CV installaties is Spoedservice NoordHolland ook vloerverwarming specialist. Onze monteurs kunnen u informeren over de voordelen van vloerverwarming en helpen u met het maken van een keuze. Zij maken direct een afspraak met u voor vloerverwarming plaatsen in uw woning in Heerhugowaard of omgeving. Heeft u al een vloerverwarming en wilt u de pomp vloerverwarming vervangen? Wij onderhouden en repareren uw vloerverwarming ook voor u.

Onderhoud vloerverwarming

Ook vloerverwarming heeft onderhoud nodig. Spoedservice NoordHolland voert graag eens in de zoveel tijd vloerverwarming onderhoud voor u uit. Als er lucht in de leidingen aanwezig is kunnen wij uw vloerverwarming ontluchten en bij vuil in de leidingen kunnen wij uw vloerverwarming doorspoelen.

Vloerverwarming werkt niet

Heeft u al een tijdje vloerverwarming, maar heeft u last van storingen? De vloerverwarming wordt niet warm? Dit kan veroorzaakt worden door onjuiste aanleg, een vervuilde installatie of lekkage vloerverwarming. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om uw vloerverwarming te herstellen. Neem contact met ons op via 023 - 205 35 60 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.