CV installatie Heerhugowaard

Een CV ketel plaatsen moet goed gebeuren om ook in de toekomst verzekerd te zijn van een goed werkende verwarming in Heerhugowaard. Daarom installeert Spoedservice Verwarming op maat. Daarnaast adviseren wij u in de regio Heerhugowaard graag in de keuze van de CV ketel die bij u past. Er is een groot aantal verschillende typen op de markt, waaronder de nieuwste HR ketels.

Welke CV ketel is geschikt?

Weet u niet goed welk type CV ketel u moet kiezen? Wij informeren u in Heerhugowaard graag over de verschillende typen. De HR of hoogrendementsketel is de meest energiezuinige ketel die op dit moment verkrijgbaar is. Er zijn drie varianten: de HR 100, de HR 104 en de HR 107. De cijfers staan voor het rendement dat de CV ketel behaalt, dat is dus respectievelijk 100%, 104% en 107%.

Dat hoge rendement wordt behaald doordat er in de ketel een condensatie van waterdamp en rookgassen plaatsvindt, waardoor er bijna geen energie verloren gaat. Wel is het belangrijk om te bedenken dat er voor de installatie van een HR ketel een water- en condensafvoer aanwezig moet zijn.

De VR of verbeterd rendementsketel is ook een energiezuinige keuze, hoewel het rendement iets minder hoog is dan bij de HR ketel. De VR ketel is vooral een goed alternatief als u wilt besparen op de aanschaf van uw CV ketel of weinig gas verbruikt. Ook als u geen waterafvoer heeft op de plaats waar de CV ketel geplaatst wordt, is dit een goed alternatief.

Hulp bij CV aanleggen

Spoedservice Verwarming helpt u graag bij CV ketel installeren. Centrale verwarming aanleggen vereist veel kennis en kunde. Onze CV installateurs hebben de ervaring in huis om het gewenste resultaat te leveren. Neem contact op via 020 - 213 60 47 of het contactformulier. Wij informeren u graag!