CV lekkage in Heerhugowaard

Vermoedt u dat uw CV ketel lekt? Wanneer er een klein straaltje water uit de kraan komt of als het water niet warm wordt, heeft u waarschijnlijk last van een lekkende CV ketel. Het kan ook zo zijn dat uw CV ketel alleen lekt wanneer u warm water gebruikt. Vaak duidt dit op een probleem met het expansievat. Lekkage CV ketel is erg vervelend en het is verstandig regelmatig CV onderhoud te laten uitvoeren om CV lekkage en andere problemen met uw CV te voorkomen.

CV ketel lekt water: wat nu?

Als u handig bent, dan kunt u een lekkage zelf proberen op te sporen. Vaak zijn lekkages echter lastig te vinden, omdat het lekkende water snel verdampt. Er zijn wel andere aanwijzingen waardoor u een lekkage kunt opsporen, zoals een voortdurend dalende waterdruk. Lukt het niet de lekkage zelf te ontdekken? Spoedservice NoordHolland zet geavanceerde detectietechnieken in om de lekkage op te sporen. Wij zorgen ervoor dat de lekkage snel gevonden wordt en dat u snel weer normaal gebruik kunt maken van warm water. Wij streven ernaar zo min mogelijk overlast te veroorzaken tijdens onze werkzaamheden en kunnen u in de meeste gevallen helpen zonder uw muren open te breken.

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op. Dit kan via 023 - 205 35 60 of via het contactformulier.